Om oss

Med en lång vänskap i bagaget, har vi hunnit samla på oss över 11 års erfarenhet från olika delar av byråbranschen – varav 5 år tillsammans i att driva byrå ihop. Genom åren har det också blivit en mängd projekt & konsultuppdrag för allt ifrån större, internationella organisationer till små, nystartade startups. Det som driver oss är fortfarande vår passion för att få utveckla och facilitera framgångsrika digitala produkter & tjänster.

Erik Lindahl UX designer

Erik Lindahl

UX Designer | Lärare UX & Design Thinking
070 39 44 351 / erik@stunning.se

Erik arbetar som konsult inom User Experience med fokus på användarstudier och design för olika digitala plattformar. Till vardags hjälper han företag som Klarna, Saab och en mängd andra startups och organisationer med handledning och coachning inom digital produkt- och affärsutveckling, samt praktiskt UX-arbete och design för webb & mobila appar. Han är också lärare på UX Design-programmet på Nackademin i Stockholm, med kurser inom användarcentrerad design, Design Thinking & prototyping.

Sebastian Stakelborough

Sebastian Stakelborough

Marknadsförare | Affärsutvecklare
073 573 77 33 / sebastian@stunning.se

Sebastian arbetar som konsult inom digital affärsutveckling – både för större organisationer som Volkswagen Group Sverige, liksom mindre startups och olika byråer. Hans expertisområden sträcker sig från Internet of Things till digital marknadsföring, samt varumärkes- och affärsstrategi, med fokus på både tillväxt och lönsamhet.

Stunning Innovation AB © 2018.